Novosti


Boce ulja

Maslinovo ulje Kota – No. 1. Dalmacije u 2022.

2023-10-08


Platinum nagrade za kvalitetu na prestižnim svjetskim manifestacijama ocjenjivanja maslinovih ulja London IOOC i Berlin GOOA te zlatne medalje za kvalitetu na New York IOOC, Dubai IOOC, Olive Japan (Tokyo) i EVOO IOOC Italy, pozicionirale su maslinovo ulje Kota kao najviše rangirano dalmatinsko maslinovo ulje po kvaliteti na svjetskoj listi EVOO ranking.
Pročitaj
Boce ulja

Šampion hrvatske za kvalitetu maslinovog ulja – Bovan d.o.o.

2023-10-07


Međunarodna i najveća hrvatska manifestacija ocjenjivanja kvalitete maslinovog ulja – Noćnjak 2023. održana od 30.3. do 2.4. u Bluesun hotelu Alga u Tučepima, okrunila je, na svoju 25. godišnjicu, novog šampiona kvalitete maslinovog ulja – tvrtka Bovan d.o.o. za ekološko ekstradjevičansko maslinovo ulje Mati!
Pročitaj
Boce ulja

HR Eko Forum – priznanje za Bovan d.o.o.

2023-10-06


Na osmom HR EKO Forumu održanom u studenom 2022. u organizaciji tvrtke Biovega i ustanove Makronova uz potporu Grada Zagreba i Zagrebačke županije, tvrtka Bovan d.o.o. primila je priznanje za izniman doprinos razvoju kvalitete ekoloških proizvoda koje se odnosi na vrhunsku kvalitetu ekoloških proizvoda tvrtke Bovan d.o.o., maslinovih ulja brendova Kota i Mati.
Pročitaj
Boce ulja

Otvorena Kota Oleoteka na Dolcu!

2023-10-05


Gastro ponuda zagrebačke špice od nedavno je postala bogatija za specijalizirani butik vrhunskog ekološkog ekstradjevičanskog maslinovog ulja. U hali kultne zagrebačke tržnice Dolac, vrata kupcima i interesentima otvorila je Kota Oleoteka.
Pročitaj
Boce ulja

Kota nastavlja pobjednički niz u 2023.

2023-10-05


Ekološko ekstradjevičansko maslinovo ulje Kota u 2023. godini nastavlja ostvarivati izuzetne uspjehe i osvajati nagrade za kvalitetu na prestižnim svjetskim manifestacijama ocjenjivanja maslinovog ulja.
Pročitaj