Boce ulja
Objavljeno: 2023-10-06

HR Eko Forum – priznanje za Bovan d.o.o.


Na osmom HR EKO Forumu održanom u studenom 2022. u organizaciji tvrtke Biovega i ustanove Makronova uz potporu Grada Zagreba i Zagrebačke županije, tvrtka Bovan d.o.o. primila je priznanje za izniman doprinos razvoju kvalitete ekoloških proizvoda koje se odnosi na vrhunsku kvalitetu ekoloških proizvoda tvrtke Bovan d.o.o., maslinovih ulja brendova Kota i Mati.

Tom prigodom okupljenima na konferenciji obratio se direktor tvrtke Bovan d.o.o., Daniel Klinac: 'Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo ispred tvrtke Bovan d.o.o. primiti ovo lijepo priznanje za kvalitetu našeg maslinovog ulja Kota koje nas dodatno motivira za nove poslovne iskorake. Ovo priznanje služi i kao potvrda ispravnosti našeg izbora od samih početaka, a to je ekološki certificirana proizvodnja kao jedini održivi model upravljanja poljoprivrednim površinama koji jamči vrhunski proizvod bez negativnog utjecaja na korištene prirodne resurse.'

Konferencija je okupila niz zapaženih sudionika iz javnog i privatnog sektora koji su na različite načine povezani s ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom i proizvodima, sadržajno otvorila i raspravila niz izazova ekološke poljoprivredne proizvodnje današnjice, kao i zanimljive perspektive razvoja i potencijala u budućnosti.

Počašćeni ovim vrijednim priznanjem, gostoprimstvom te izuzetno zadovoljni ozbiljnošću i sadržajem ovog foruma, unaprijed se bilježimo za sudjelovanje i sljedeće godine.

Više članaka